5e Dimensie: Bewustwording

Steeds meer mensen worden zich bewust.......
Plaats reactie
Ainila Heca Wiya
Beheerder
Berichten: 1627
Lid geworden op: 22-08-2011 00:24

5e Dimensie: Bewustwording

Bericht door Ainila Heca Wiya » 12-09-2011 20:59

Afbeelding

De 5e Dimensie is een lichtrijk dat zich concentreert op het menselijk hart en dat resoneert met de aardse biologische schepsels en planten. De trillingsfrequentie van licht voor mensen heet "Samadhi", de realiseerbare menselijke ervaring van het zich één voelen met het goddelijke.
Volgens de Pleiadiërs zijn de Hoeders van 5D wezens van de Pleiaden, een sterrenstelsel dat zich in het sterrenbeeld Taurus bevindt, de grote stier aan de hemel.

De Pleiadiërs zijn in de afgelopen 40.000 jaar de voorouders van vele inheemse clans geweest op Aarde, zoals verscheidene prehistorici aangeven, waaronder Boris Frolov en Richard Rudgley. De beschrijving van deze Dimensie door de Pleiadiërs, alsmede haar verbinding met Aarde, is verbijsterend.Ze zeggen dat een grote spiraal sterrenlicht van de Pleiaden onze zon bereikt. Onze zon, die de achtste is van de grote sterren van de Pleiaden. De voortbrenger van de spiraal is Alcyone, de centrale ster van de Pleiaden vanuit aards perspectief. Astronomisch gezien is dit bizar, maar toch hebben enkele astronomen en de vroege Grieken deze zelfde spiraalvormige geometrie van licht tussen de Pleiaden en de zon beschreven.

Hunbatz Men heeft over dit systeem geschreven in Secrets of Mayan Science/Religion aangezien het de basis vormt van de Lange Telling van de Maya-kalender. Ook John Major Jenkins schreef erover in Het Einde van de Mayakalender 2012 – Decodering van de Mayakosmogenesis. Op de één of andere manier hebben de Pleiadiërs grote invloed op Aarde via dit systeem, alsof ze onze wereld inglippen via een nautilusspiraal als er belangrijke ‘nu’s’ verschijnen, zoals het eind van de kalender.

De meeste heilige leraren wijzen ons erop dat we verlichting kunnen bereiken door gewoon liefdevol te zijn. De enige reden om de Dimensies voorbij 5D te verkennen is onze liefde tot zelfs nog hogere Dimensies uit te breiden, wat erg plezierig is. De 6e Dimensie (6D) bevat de vormen van 3D; 7D wekt het celgeheugen door middel van geluid; 8D is God en 9D doet de tijdscycli ontstaan. De hogere Dimensies koppelen 5D aan de goddelijke Bron, en vervolgens straalt 5D die Liefde omlaag naar de lagere Dimensies.
De 5e Dimensie is het centrum van de verticale as, net zoals ons hart het centrum van ons lichaam is. Je kunt elk van deze velden ervaren door omhoog te gaan langs de verticale as, of je kunt gewoon in de liefde voor onze fantastische vaste wereld wegzakken. Tenslotte is liefde het totale frequentiebereik van het universum..
Als je dat pad kiest – de weg van het hart – is de Aarde een labyrint met paden die het centrum ingaan en er weer uitkomen. Je kunt de paden bewandelen, andere wezens tegenkomen, en hen overspoelen met liefde door gewoon je veld te verruimen. Als je één bent geworden in het hart, is het leven een tijd waarin je andere wezens zoekt om lief te hebben. De enige manier om liefde te kennenis door haar te ervaren, wat ons bij de Pleiadiërs brengt. Veel zoekers willen het universum zelf begrijpen, en dat kan door middel van liefde.

De wetenschap van de 5e Dimensie.Als we de hogere dimensies ingaan, zullen de dingen worden verkend door middel van Godinnenalchemie. De regels van de Godinnenalchemie zijn: Dingen moeten leuk zijn en helder, niet verhuld; bovendien opwindend, niet dat je erbij in slaap valt.

Een norm voor het bepalen van de wetenschap van elke dimensie is dat ieder systeem direct resultaat moet opleveren in zijn corresponderende dimensie en weinig te betekenen heeft in andere dimensies. Een wetenschap van één dimensie schakelt nooit een lagere (of hogere) dimensie uit.
Zo vervangt de kwantummechanica niet de 3D fysica van Isaac Newton.

Toen de fysicus Max Planck in 1900 de kwantummechanica introduceerde door zijn theorie van de wetten van energiestraling (het onderbroken universum) te presenteren, was hij bang dat zij de fundamenten van de newtoniaanse fysica zou ondermijnen. Dat was niet het geval, aangezien de kwantumwereld gewoon het microscopische gezichtpunt is.
We hebben de 4D/kwantummechanische visie nodig gehad om 5D te kunnen lokaliseren, de dimensie waar materie zich verenigt. Deze unificatie wordt logischer als je begrijpt hoe 4D materie splitst.
Als we de hogere vijf dimensies willen bevatten, moeten we onze geest verruimen.

Informatie:* wikipedia.org: Samadhi (boeddhisme)
* wikipedia.org: Samadhi (yoga)
* Blog: Pleiaden
* wikipedia.org: Five-dimensional space
* vijfdedimensie.nl: Bewustwording
* paramacxa.nl: 5e Dimensie
Bron;http://universeelbewustzijn.wordpress.com/page/6/
Welkom medereizigers!

WE DIENEN TE WETEN DAT WIJ ZELF DIE VERANDERING ZIJN !!

"Je bent op het moment dat je besluit te ZIJN."

"Bevrijd, Verspreid en Verbind !

Plaats reactie

Terug naar “Bewustwording”