3 Voorwaarden om jezelf staande te houden

Bijna alle spirituele mensen hebben te maken met HSP. Lees hier meer over HSP
Plaats reactie
Ainila Heca Wiya
Beheerder
Berichten: 1631
Lid geworden op: 22-08-2011 00:24

3 Voorwaarden om jezelf staande te houden

Bericht door Ainila Heca Wiya » 09-01-2014 14:59

Afbeelding


Voor veel hoog gevoelige zijn de normale daagse plekken als het OV, de supermarkt of een winkelcentrum helemaal niet prettig. Te druk, te vol, teveel prikkels en niet bepaald een warme, uitnodigende sfeer.Den Haag Centraal tram station Ze staan dan vaak ook hoog in de top tien van iemands persoonlijke energievreters. Toch is het mogelijk om je op dergelijke plekken niet mee naar beneden te laten trekken. Lees hieronder hoe:


Zorg dat je goed bent afgeschermd: Een goede afscherming is in feite niets anders dan comfortabel in je eigen aura zijn. Waarbij die aura een duidelijke grens heeft. Een gezonde aura zit voldoende ruim om je heen en heeft ongeveer de vorm van een ei. Je hebt dan een natuurlijke buffer tussen je lijf en al die prikkels en energie van buiten. Bij veel HSP’ers is de aura eerder een paddenstoel. Een teken dat je teveel energie in je hoofd hebt en te weinig in je onderlichaam. Dat maakt dat je wankel staat.

Bevestig je afscherming aan je gronding, zo versterken ze elkaar: Op het moment dat je aura goed verbonden is met je gronding trek je je energie naar beneden waardoor je een evenwichtigere verdeling krijgt. Je staat steviger, voelt je sterker en het is veel makkelijker voor je om bij jezelf te blijven. Hoe sterker je staat, hoe minder makkelijk je je gek laat maken door alles wat er om je heen gebeurt.

Wees in je centrum, zo hou je je eigen trilling vast. Veel hoog gevoelige resoneren mee met de trilling in hun omgeving. En je kunt je voorstellen dat in de supermarkt niet bepaald een trilling hangt die je omhoog trekt. Stevig in je centrum zijn maakt dat je goed verbonden bent met je authentieke zelf en daarmee met je eigen trilling. Dat voorkomt dat je andermans trilling overneemt.

Aanvullende tips? Andere opmerkingen? Ik lees je commentaar graag hieronder.
Welkom medereizigers!

WE DIENEN TE WETEN DAT WIJ ZELF DIE VERANDERING ZIJN !!

"Je bent op het moment dat je besluit te ZIJN."

"Bevrijd, Verspreid en Verbind !

Plaats reactie

Terug naar “HSP”