JOSE SILVA MIND CONTRO

Beheersing van onze Geest met beschrijvingen van technieken en oefeningen.
Plaats reactie
Ainila Heca Wiya
Beheerder
Berichten: 1631
Lid geworden op: 22-08-2011 00:24

JOSE SILVA MIND CONTRO

Bericht door Ainila Heca Wiya » 08-11-2018 16:46

SILVA MIND CONTROL(S.M.C.)

Binnen 48 uur wordt u getraind om u te herinneren, wat u vergeten schijnt te zijn, uw pijn te beheersen, genezing te bespoedigen, slechte gewoontes af te leren, paranormale vaardigheden te ontwikkelen en uw leven meer dan ooit onder controle te krijgen. Dit zijn de beloftes van Silva Mind Control (S.M.C.) die de mens leert, door gebruik te maken van geconcentreerde verbeeldingstechnieken, de "inmense mogelijkheden" van de geest te exploreren in een eigen universum. Onder het mom van een nieuwe trend: Virtueel denken, wordt de postmoderne mens weer teruggetoverd naar de eeuwenoude leugen van de Hof van Eden: te zijn als God.

Voor deze vergoddelijking of nieuwe bewustzijnsdimensie moet de mens door de "piekervaringen van zelfhypnose" heen om te komen tot de aanbidding van het eigen-ik. In dit artikel willen we de inmense gevaren behandelen van een methode, die misschien wel de meest "effectieve psychotechniek" is, die de moderne mens met het occulte in contact leert brengen, door zijn denken te transformeren ver weg van de "eenvoud in Christus".JOSE SILVA, GEBOREN OP 11 AUGUSTUS 1914 TE LAREDO, TEXAS, WAS EIGENAAR VAN EEN REPARATIEWERKPLAATS VAN RADIO -EN TELEVISIETOESTELLEN. DAARNAAST WAS HIJ GEÔNTERESSEERD IN DE OPKOMENDE PSYCHOLOGIE. ALS AUTODIDACT BESTUDEERDE HIJ HET WERK VAN FREUD, JUNG EN ADLER. UIT ZIJN WERK MET ELEKTRONICA WAS HIJ BEKEND MET HET FEIT DAT DE IDEALE STROOMKRING, DEGENE IS MET DE MINSTE WEERSTAND OF IMPEDANTIE, OMDAT DEZE HET GROOTSTE GEBRUIK MAAKT VAN ZIJN ELEKTRISCHE ENERGIE. ZOU HET BREIN VAN DE MENS OOK EFFECTIEVER WERKEN, ALS DE WEERSTAND ERVAN VERLAAGD ZOU ZIJN, VROEG HIJ ZICH AF. HET MENSELIJK BREIN PRODUCEERT ELEKTRISCHE GOLVEN DIE DOOR EEN ENCEPHALOGRAAF (EEG) GEMETEN KUNNEN WORDEN. HET RITME VAN DEZE ENERGIE WORDT GEMETEN IN TRILLINGEN (CYCLUSSEN) PER SECONDE (C.P.S.) HERSENGOLVEN VAN 7-14 CPS WORDEN ALFA-GOLVEN GENOEMD. VANAF 14 EN MEER CPS WORDEN ZE BETA-GOLVEN GENOEMD.4-7 CPS ZIJN THETA-GOLVEN EN NOG MINDER ZIJN DE ZOGENAAMDE DELTA-GOLVEN.

Wanneer de mens dagdroomt of in een bewustzijnstoestand zich bevindt juist voor het inslapen, of juist voor het ontwaken, produceren de hersenen alfa-golven. Dit heet in termen van S.M.C. "binnenbewustzijn". Wanneer u wakker bent, in het gewone dagelijkse leven vertoond het brein de zogenaamde beta-golven, het "buitenbewustzijn". Wanneer u slaapt, bent u in een alfa, theta of delta-toestand. Volgens Silva gaat Mind Control verder dan zogenaamde passieve meditatie. Bij passieve meditatie moet men de geest vrijmaken van alle bewuste gedachten.

Bij Mind Control leert men de hersenen op "alfa-niveau" te functioneren; dit heet dynamische meditatie. Door middel van zelfhypnose en visualisatie technieken komt men tot bewustzijnsverruiming en nieuwe mediamieke vermogens door van een "hogere intelligentie" af te tappen. Dit levert veel meer creativiteit op, snellere en betere oplossingen bij het werk, studie en management volgens de S.M.C. propaganda.

Bron:https://stichting-promise.nl/bewustzijn ... ol-smc.htm
Afbeelding
Welkom medereizigers!

WE DIENEN TE WETEN DAT WIJ ZELF DIE VERANDERING ZIJN !!

"Je bent op het moment dat je besluit te ZIJN."

"Bevrijd, Verspreid en Verbind !

Plaats reactie

Terug naar “Mind controle”