Pagina 1 van 1

Jongen (9) maakt negatieve energie onschadelijk met kristal

Geplaatst: 26-05-2014 20:04
door Ainila Heca Wiya
VIDEO: Jongen (9) maakt negatieve energie onschadelijk met kristallenDe 9-jarige Adam laat zien hoe hij donkere energie verandert in licht door kristallen in een bepaald patroon te leggen. Hij noemt dit patroon een ‘web’. Je kunt hier meer lezen over Adam.
Het kostte Adam ongeveer 10 minuten om het patroon te maken. Het bestaat onder meer uit amethist, apofylliet, rookkwarts, vensterkwarts, kwartspunten, Vogelkristallen en enkele Lemurische kristallen.
Adam haalde het patroon niet uit een boek of van het internet. In plaats daarvan ‘luisterde hij naar de kristallen’. Het ventje is al van jongs af aan gefascineerd door stenen en kristallen. Toen zijn zus op een dag haar verzameling op de keukentafel legde, klom Adam op een stoel en hield hij een kristal tegen zijn oor.
Hij hoorde bij ieder kristal weer een ander geluid. De geluiden bleken te corresponderen met de frequentie van de stenen. Als iemand ziek is, kiest Adam een steen uit om diegene ‘beter te maken’. Op 4-jarige leeftijd begon hij voor het eerst behandelingen te geven. Adam zegt dat de kristallen tegen hem praten. Volgens het jongetje vertellen ze hem in iedere situatie welke soort hij het beste kan gebruiken.

http://www.youtube.com/watch?v=U5sSlfvsgYA

Bron:http://www.ninefornews.nl/video-jongen- ... ristallen/