BergkristalPlaats reactie
Ainila Heca Wiya
Beheerder
Berichten: 1627
Lid geworden op: 22-08-2011 00:24

Bergkristal

Bericht door Ainila Heca Wiya » 09-01-2014 13:45

Algemene informatie
Afbeelding

Bergkristal is wit tot kleurloos, doorzichtig en heeft een glasachtige glans. Deze steen behoort tot de macro kristallijne kwarts-familie.

Werking

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserendt, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koorts verlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Verzorging

Bergkristal kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

Chakra: Allemaal

Sterrenbeeld:Leeuw & Steenbok

Etymologie Bergkristal is afgeleid van het Griekse woord krustallos = ijs.

Chemische eigenschappen:

Samenstelling: SiO2, hardheid: 7 & dichtheid: 2,6.
Welkom medereizigers!

WE DIENEN TE WETEN DAT WIJ ZELF DIE VERANDERING ZIJN !!

"Je bent op het moment dat je besluit te ZIJN."

"Bevrijd, Verspreid en Verbind !

Plaats reactie

Terug naar “Mineralen en Edelstenen”