Indigokinderen

"De mooiste definitie van een nieuwetijdskind die ik hoorde was van een 8 jarige jongen die vertelde dat nieuwetijdskinderen bijna niet te definiëren zijn behalve dan misschien door de diepe behoefte om de wereld te helpen."
Plaats reactie
Ohansa Ainila Mato
Beheerder
Berichten: 980
Lid geworden op: 21-08-2011 22:13

Indigokinderen

Bericht door Ohansa Ainila Mato » 03-09-2011 10:12

De Indigo, vanaf ±1970

De term “Indigo-kind” komt van de Amerikaanse parapsychologe Nancy Ann Tappe, die lijdt aan een verschijnsel dat Synesthesie heet en die daardoor de persoonlijkheden van mensen rangschikte volgens de kleurschakering van hun energie; haar viel op dat zij ineens een nieuwe kleur zag en wel alleen bij baby’s , maar de term Indigo werd later wereldwijd bekend door het boek “The Indigo Children: The New Kids Have Arrived” door Lee Carroll & Jan Tober.

De Indigo zijn soms ook te herkennen aan de kleur in hun aura. De Indigokinderen werden namelijk ook zo genoemd, vanwege hun kenmerkende indigoblauwe aurakleur. Indigo is de kleur van het derde oog of het voorhoofdchakra. Als zodanig zijn ze erg intuïtief, mentaal, vlug en snel verveeld. Met de komst van de Indigokinderen zagen we een dramatische stijging van het aantal kinderen die door de medische gemeenschap werden gediagnosticeerd als hyperactief of met ADD. Verdrietig genoeg verliezen de indigo’s vaak hun mooie gevoeligheid, hun spirituele gaven en krijgersgeest-energie als ze medicatie slikken.

Zij delen een aantal eigenschappen met de Kristalkinderen. Beide generaties zijn hooggevoelig en mediamiek begaafd (paranormaal), en hebben belangrijke levensmissies. Het grote verschil is hun temperament.Indigo’s hebben een krijgersgeest, omdat hun collectieve missie is om oude systemen die ons niet langer dienen af te breken.
Ze zijn hier om overheden,educatie en regels die integriteit ontberen terzijde te zetten. (bron alinea: Doreen Virtue)

bron: http://www.nieuwetijdskind.com
In respect voor Moeder Aarde, mijn voorouders, gidsen, leraren, totem- en krachtdieren

Annoeska30592
Berichten: 31
Lid geworden op: 11-09-2011 19:44

Bericht door Annoeska30592 » 11-09-2011 23:16

vind zowiso dat kinderen tegenwoordig te snel een stempel krijgen en medicijnen.., mag een kind dan niet gewoon lekker druk zijn en spelen??
xx

Ainila Heca Wiya
Beheerder
Berichten: 1627
Lid geworden op: 22-08-2011 00:24

Bericht door Ainila Heca Wiya » 06-11-2012 14:52

Dat is een feit Anoes.Laten wij met zijn alle gewoon dat kind zijn dat in ons schuilt.De onschuld dat is de grootste liefde die de mens zichzelf kan geven.
Welkom medereizigers!

WE DIENEN TE WETEN DAT WIJ ZELF DIE VERANDERING ZIJN !!

"Je bent op het moment dat je besluit te ZIJN."

"Bevrijd, Verspreid en Verbind !

Plaats reactie

Terug naar “Nieuwetijds kinderen”