Jongen (9) maakt negatieve energie onschadelijk met kristall

"De mooiste definitie van een nieuwetijdskind die ik hoorde was van een 8 jarige jongen die vertelde dat nieuwetijdskinderen bijna niet te definiëren zijn behalve dan misschien door de diepe behoefte om de wereld te helpen."
Plaats reactie
Ainila Heca Wiya
Beheerder
Berichten: 1631
Lid geworden op: 22-08-2011 00:24

Jongen (9) maakt negatieve energie onschadelijk met kristall

Bericht door Ainila Heca Wiya » 26-05-2014 20:00

VIDEO: Jongen (9) maakt negatieve energie onschadelijk met kristallenDe 9-jarige Adam laat zien hoe hij donkere energie verandert in licht door kristallen in een bepaald patroon te leggen. Hij noemt dit patroon een ‘web’. Je kunt hier meer lezen over Adam.
Het kostte Adam ongeveer 10 minuten om het patroon te maken. Het bestaat onder meer uit amethist, apofylliet, rookkwarts, vensterkwarts, kwartspunten, Vogelkristallen en enkele Lemurische kristallen.
Adam haalde het patroon niet uit een boek of van het internet. In plaats daarvan ‘luisterde hij naar de kristallen’. Het ventje is al van jongs af aan gefascineerd door stenen en kristallen. Toen zijn zus op een dag haar verzameling op de keukentafel legde, klom Adam op een stoel en hield hij een kristal tegen zijn oor.
Hij hoorde bij ieder kristal weer een ander geluid. De geluiden bleken te corresponderen met de frequentie van de stenen. Als iemand ziek is, kiest Adam een steen uit om diegene ‘beter te maken’. Op 4-jarige leeftijd begon hij voor het eerst behandelingen te geven. Adam zegt dat de kristallen tegen hem praten. Volgens het jongetje vertellen ze hem in iedere situatie welke soort hij het beste kan gebruiken.

http://www.youtube.com/watch?v=U5sSlfvsgYA

Bron:http://www.ninefornews.nl/video-jongen- ... ristallen/
Welkom medereizigers!

WE DIENEN TE WETEN DAT WIJ ZELF DIE VERANDERING ZIJN !!

"Je bent op het moment dat je besluit te ZIJN."

"Bevrijd, Verspreid en Verbind !

Plaats reactie

Terug naar “Nieuwetijds kinderen”