Magie en Rituelen.

Lees hier over sjamanistische rituelen zoals zweethut ritueel,reinigingsritueel etc.
Plaats reactie
Ainila Heca Wiya
Beheerder
Berichten: 1627
Lid geworden op: 22-08-2011 00:24

Magie en Rituelen.

Bericht door Ainila Heca Wiya » 19-01-2012 09:10

Afbeelding


Magie zou wel eens de oudst overgeleverde natuurwetenschap kunnen zijn en toch is zij het minst begrepen gebruikt ter wereld-zelfs bij sommige mensen die zeggen een magiër te zijn.Magie is de kunst van het werken met de krachten van de natuur om bepaalde noodzakelijke veranderingen tot stand te brengen.Dat is magie,niets meer en niets minder.

De krachten van de natuur-zoals zij worden uitgedrukt via de elementen Aarde,Water,Vuur,Lucht-waren nog voor het onstaan van de mens op deze planeet aanwezig.Deze krachten kunnen we beschoudewen als onze spirituele voorouders die de weg hebben geplaveid voor het verschijnen van de mens vanuit de oersoep van de schepping.

Het je afstemmen op en het werken met deze magische energieën leidt niet alleen tot grote veranderingen in je leven,maar het laat je ook gewaar worden waar je eigen plaats is in het grote geheel van de natuur.Dit laatste is welllicht het meest bevredigende van alle vruchten die door de natuurlijk magiërs worden geoogst.

Mijn eigen gueeste naar kennis bracht me ertoe om diep te graven in de magie van de Aarde.Ik heb de oude gebruiken gehanteerd om mijn leven er beter op te maken en ook voor het verdiepen van mijn inzicht van de waarde en het doel van de magie.

Door magie van de natuur heb ik antwoorden gevonden op veel van mijn vragen en nog veel meer dan dat.Het is een gids als je rituelen uitvoert met magie en gids om het zelf te ondervinden.Iedereen die hiervan gebruik maakt zal zijn eigen antwoordten erin
ondekken.

Nu is mijn vraag heb jij ooit met magie gewerkt...en welke rituelen ???

Ik zal na verloop van tijd rituelen/technieken gaan beschrijven die voor ieder te gebruiken zijn.Huis en tuin rituelen die jou veel antwoorden zullen geven.Door rituelen in de praktijk te brengen.Kom je met die natuur in aanraking en door ermee aan de slag te gaan,kan iedereen de geheimen ervan ontsluieren.

De natuur,de Aarde en het Universum zijn de grote ingewijden.Bij deze grootheden moeten we te rade gaan om onze ogen te openen voor dat wat er altijd al is geweest.

Van Hart tot Hart,
Ainila
Welkom medereizigers!

WE DIENEN TE WETEN DAT WIJ ZELF DIE VERANDERING ZIJN !!

"Je bent op het moment dat je besluit te ZIJN."

"Bevrijd, Verspreid en Verbind !

Manitutanka
Berichten: 482
Lid geworden op: 04-06-2012 09:41

Bericht door Manitutanka » 02-07-2012 21:26

zijn de ritueletechnieken al beschreven ergens?
Lieve groet Anneke

Ainila Heca Wiya
Beheerder
Berichten: 1627
Lid geworden op: 22-08-2011 00:24

Bericht door Ainila Heca Wiya » 15-07-2012 21:11

Welkom medereizigers!

WE DIENEN TE WETEN DAT WIJ ZELF DIE VERANDERING ZIJN !!

"Je bent op het moment dat je besluit te ZIJN."

"Bevrijd, Verspreid en Verbind !

Plaats reactie

Terug naar “Sjamanistische rituelen”