Heilige Geometrie: Boek:De TAAL van het LICHT

Plaats hier titels en schrijvers van boeken over Sjamanisme, spiritualiteit en paranormale zaken.
Plaats reactie
Ainila Heca Wiya
Beheerder
Berichten: 1627
Lid geworden op: 22-08-2011 00:24

Heilige Geometrie: Boek:De TAAL van het LICHT

Bericht door Ainila Heca Wiya » 27-09-2011 15:32

We gaan terug in de tijd waar de oude volkeren ons vertelen dat Moeder Aarde en het gehele Universum ontstaan zou zijn vanuit een spel tussen de "Oerwateren" en een "Kosmische Slang". Volgende die zelfde oude volkeren, zou het hele Universum tevens één groot muziekstuk zijn, als één groot vibrerend geheel. Dit grote vibrerende geheel werd door de Oude Grieken de ether genoemd en zou een onuitputtelijke bron van energie zijn. Ether wordt ook wel het "vijfde element" genoemd, naast aarde, water, vuur en lucht. Alles zou binnen de ether in verbinding met elkaar staan en jij en ik zijn onderdeel van dit grote muziekstuk! De wetenschap heeft aangetoond dat materie is opgebouwd uit vibrerende structuren van de vijf platonische vormen, die volgens de naamgever Plato gelijk zouden staan met de vijf elementen waaruit de wereld opgebouwd zou zijn.

Deze golven die aan de basis staan voor deze vormen, zijn spiraalvormige golven, die in
de Heilige Geometrie beter bekend staan als "Gulden Snede" spiralen. Deze golven zijn elektromagnetische golven en zijn puur Licht. Als deze golven met een bepaalde snelheid trillen, kunnen deze door ons worden waargenomen als de kleuren van regenboog. Trillen ze met een lagere frequentie dat nemen wij dit waar als materie. Als dit licht zich vrij kan verplaatsen noemen we het vrije energie. "Gestold of bevroren licht" kan zich minder verplaatsen in een beperkte ruimte en dit noemen wij materie. Dit is dus ook nog energie, alleen dan met een lagere frequentie. Blijkbaar staan de ether en zijn Gulden Snede golven aan de basis voor onze materiele wereld. Zouden de oude volkeren dit bedoelt hebben met de onuitputtelijke "Oerwateren" en de "Kosmische Slang"? Alle 22 letters van het Hebreeuwse alfabet, die aan de basis staan voor het schrijven van de oorspronkelijke bijbel, zijn schaduwen geprojecteerd in een tetraëder van een Gulden Snede spiraal. De wezens die aan de basis stonden van het Hebreeuwse Alfabet wisten dus blijkbaar van het grote muziekstuk af en verwerkte de "Gulden Snede", of terwijl de "Kosmische Slang", in deze Heilige Taal.

De geometrische vormen en de "Gulden Snede" die de elektromagnetische trillingen vanuit de ether manifesteren vinden wij dus terug in heel de natuur.
Als deze trillingen vanuit de ether de bron zijn van de geometrische vormen, dan dragen zij waarschijnlijk de informatie in zich, hoe zij zich manifesteren. Deze "Gulden Snede" golven zijn dus ook informatie (over)dragers, daarom wordt "Heilige Geometrie" dus ook wel de "Taal van het Licht" genoemd. Onze voorouders waren zeer bekend met de "Taal van het Licht". Zij bouwden hun gebouwen en rituele plekken met deze kennis, omdat zij wisten dat dit de brug was tussen het zichtbare en het onzichtbare.

Als we het voorgaande goed hebben doorgelezen, dan concluderen we daar dus uit dat wij mensen Lichtwezens zijn, bestaande uit allerlei elektromagnetische trillingen opgebouwd vanuit Gulden Snede golven. Het is dan ook niet gek om te denken dat wanneer wij bewust zijn van deze Gulden Snede golven, constant de drang hebben in frequentie te gaan verhogen. Met andere woorden, we worden ons bewust van deze bewustzijnsvergroting. Hierdoor krijgen we in allerlei universele wetten meer inzicht en via dit natuurlijke en universele proces liften we naar een steeds hoger niveau. Als dit de weg naar groei is, dan kan dit ook de weg zijn, maar dan in omgekeerde volgorde, naar stagnatie. Wanneer je bijvoorbeeld een nare ervaring heb opgedaan in je aardse leven en moeite heb om deze ervaring te aanvaarden, dan zal dit stuk wat in jou energieveld is opgeslagen een steeds lagere trilling krijgen. Net zolang totdat deze trillingen vanuit de ether zich gaan manifesteren op materialistisch niveau. Het kan dan een ziekte of aandoening in of op het lichaam worden.

We hebben gelezen dat Heilige Geometrie is op gebouwd uit Gulden Snede golven vanuit de ether. Als je de ene kant door de deur kunt, dan kan het ook andersom. Wanneer we dus een geometrische code hebben die bepaalde informatie in zich draagt, dan kan deze de ook de informatie overdragen naar de ether.

Door dit toe te passen en te gaan "spelen" met frequenties gaan we de "Kosmische Harp" bespelen en dit maakt ons tot bewuste deelnemers van het "grote muziekstuk van het Universum". Niet langer als het publiek maar op het toneel!!!

Meer over dit en andere gerelateerde onderwerpen kun je lezen in het boek ‘de Taal van het Licht’.

Richard van Rijswijk

Of kijk en lees hiermeer: http://www.artdezign.nl/index.html

De Taal van het Licht ISBN-13:9789020203288


174 HZ – Stichting285 HZ – contacten528 Hz – Liefde signaal; muziek & frequentie


741 HZ – Bewustzijn


852 HZ – ontwaken Intuïtie

Welkom medereizigers!

WE DIENEN TE WETEN DAT WIJ ZELF DIE VERANDERING ZIJN !!

"Je bent op het moment dat je besluit te ZIJN."

"Bevrijd, Verspreid en Verbind !

Plaats reactie

Terug naar “Boeken”