van secretaresse tot sjamaan

Plaats hier titels en schrijvers van boeken over Sjamanisme, spiritualiteit en paranormale zaken.
Plaats reactie
Manitutanka
Berichten: 482
Lid geworden op: 04-06-2012 09:41

van secretaresse tot sjamaan

Bericht door Manitutanka » 02-08-2012 08:49

Astrid Marx is een analytisch ingestelde vrouw met een conventionele secretaressebaan tot het moment dat haar man plotseling dood gaat. Als vervolgens ook haar rouwtherapeut sterft en haar zwangerschap eindigt in een miskraam, vraagt ze zich af wat ze met dit leven moet, wie ze is en wat ze hier op aarde komt doen. Haar rouwproces is de aanzet tot een zoektocht die langs therapieën, vorige levens en contacten met gene zijde voert; langs Aboriginals in Australië en Indianen in Amerika, langs tijdloze rituelen en oosterse filosofieën. Inmiddels heeft Astrid als hedendaags sjamaan een praktijk waarin zij met name zakenmensen adviseert.


dit is mijn mening


Dit is een boek wat ik nu aan het lezen ben, maar valt me wat tegen
De achterkant beloofd een verhalend boek langs allerlei spirituele dingen omdat ze in een diepte punt belandt is doordat haat man is overleden..

maar dat blijkt al gaven in de genen te zitten dus het is niet dat wat het lijkt jammer.. haar opa schinjt sjamaan geweest te zijn , zij zelf zag al dingen als kind, dus dit verhaal is over iemand die het al gewoon in zich heeft en niet zo ver gekomen is door haar onderzoekingen en belevenissen
maar ik lees hem wel uit ben benieuwd hoe het verder gaat
Lieve groet Anneke

Ainila Heca Wiya
Beheerder
Berichten: 1627
Lid geworden op: 22-08-2011 00:24

Bericht door Ainila Heca Wiya » 02-08-2012 18:09

Toch lijkt me dit een inspirerend boek.Als je het uit hebt zou ik het graag weten in de boekentopic.Ik ben namelijk een boekenwurm toch heb ik ook boeken die lijken tegen te vallen en toch is er altijd weer een bootschap in.

Ben zelf nu het boek aan het lezen de tweede machtskring van Carlos Castaneda.Eerste helft van het boek was totaal geen sjoegen aan.Nu ben ik met de tweede helft bezig wat een bootschap geeft van het eerste.Als ik hem uit heb geef ik een beschrijving in de boekentopic.Zo spannend dat je hem bijna niet weg leggen kan. 8)
Welkom medereizigers!

WE DIENEN TE WETEN DAT WIJ ZELF DIE VERANDERING ZIJN !!

"Je bent op het moment dat je besluit te ZIJN."

"Bevrijd, Verspreid en Verbind !

Manitutanka
Berichten: 482
Lid geworden op: 04-06-2012 09:41

Bericht door Manitutanka » 02-08-2012 20:41

ja ik zal het laten weten als ik het boek uit heb...
en d eboeken vcan castenada vidn ik erg saai ik heb ze als , luisterboek gehad maar kwma e rniet door heen heel gek, vandaag weer een boek gekocht
Nephilim van linda wormhout ben erg benieuwd
Lieve groet Anneke

Manitutanka
Berichten: 482
Lid geworden op: 04-06-2012 09:41

Bericht door Manitutanka » 03-08-2012 19:42

ik ben een stuk verder in mijn boek en is een prachtig boek om te lezen met de ervaringen en mensen die ze ontmoet om zo tot sjamaan te komen

wat ik al schreef dat ik het jammer vind omdat ze al iemand is die gaven bezit
net zoals de kerken die gana uit van kleingelovigen maar hoe zit het dan als je niet geloofd hoe kom je dan tot geloof , dat is met dit boek ook snap je wat ik bedoel?
Lieve groet Anneke

Plaats reactie

Terug naar “Boeken”